Fortet ønsker store og små en riktig god sommer!

Da var det blitt 30. juni, og det betyr at både store og små i Fortet nå har startet sommerferien! Juni har vært en super måned med masse fint vær og moro, og vi håper juli blir minst like fin!

I juni har vi gjort mye spennende og morsomt! Siden koronasituasjonen gjorde at sommerturen vår utgikk i år arrangerte vi i stedet en stor skattejakt! Vi fulgte sporene vi fant gjennom skogen og fikk høre om hvordan røverne på røverkollen fikk hjelp av både trollfamilien og elgen i skogen til å gjemme skatten sin fra skumle vikinger, og vi fant til slutt skatten bak en stor stein! Kista var full av små dinosaurer, kule klistremerker, og såpebobler! Vi har også øvd masse til sommeravslutningen, som i år ble litt annerledes, og vi har også vært noen turer i froskedammen og fulgt med på rumpetrollene. Siste dagen før sommeren fikk vi også se en stor frosk som kom oppi bøtta vår, og det var stor stas! Ellers har vi både lekt i sandkassa, spilt både tre på rad, mølle, og dablo, og gjort mye annet moro i barnehagen, så vi sier oss godt fornøyd med en super juni-måned i Fortet, og gleder oss til mye moro også i sommerferien!

Takk for et supert år i barnehagen! Vi i Fortet ønsker alle skolebarna masse lykke til på skolen! Vi kommer til å savne dere i barnehagen, og håper dere kommer innom og sier hei en gang iblant! Til alle som fortsatt skal være hos oss i Fortet en stund til så gleder vi oss til nye fine stunder med dere til høsten, og vi gleder oss også til å ønske de nye Fortet-barna velkommen i august! Ha en super sommerferie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s