God jul fra alle oss i Fortet!

Det har blitt 24. desember, og det betyr at vi i Fortet har tatt juleferie! 2020 har vært et krevende år for mange, og vi er takknemlige for alle som har hjulpet til med å gjøre denne tiden litt lettere for både store og små!

Desember er som alltid en travel måned, med mye juleforberedelser og hygge! Det har vært både juleverksted, besøk av selveste julenissen, en forenklet Lucia-feiring, og masse lek og moro!

Julenissen var litt bekymret for om han kom til å få levert alle pakkene i år, men ungene la igjen en magisk halspastill i nissepostkassa vår slik at nissen garantert er frisk og rask til jula, og det ga han beskjed om at det er han! Han hadde vært innom barnehagen med reinsdyrene, og lagt igjen både hilsen og bilder fra besøket! Han var også innom en gang til før jul med en liten overraskelse til barna, noe som var veldig stas!

Nå er det som sagt juleferie for store og små i Fortet, og vi vil derfor ønske alle en riktig god jul! Husk å ta vare på hverandre, så gleder vi oss til å se alle sammen igjen etter nyttår!

GOD JUL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s