Fortet deltar i TV-Aksjonen 2020!

5. Oktober startet TV-aksjonen, som i år skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker. TV-aksjonsmidlene er øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. Aksjonen i år er digital, og Fortet har registrert seg som bøssebærer. Pengene som blir samlet inn går uavkortet til TV-aksjonen og blir utbetalt direkte til TV-aksjonen sin konto.

Vi håper alle som har mulighet vil hjelpe oss å bekjempe plast i havet ved å gi et bidrag til TV-aksjonen gjennom linken under! Del gjerne linken videre til venner og bekjente, sammen kan vi gjøre en forskjell! 🐙🐠🐡🐳

https://spleis.no/123389

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s