Hurra! Bålsesongen er i gang!

Vi skriver 15. september på kalenderen, og vi har hatt en fin start på det nye barnehageåret med både store og små, nye og gamle! Vi har blitt kjent med hverandre og barnehagen, og vi har lekt og kost oss og funnet på mye rart. Nå i september er ett av fokusområdene våre brannvern, og vi har snakket om mye brannrelatert, lært oss sang om nødnummerene våre, danset Bjørnis sin brannbamsedans, og hatt brannøvelse!

I Fortet tenner vi bål på bålplassen vår jevnlig gjennom vinteren, og vi har derfor snakket om “bålvett”, og laget våre egne “bålvettregler” sammen, slik at vi kan kose oss og ha det hyggelig rundt bålet!

Siden 15. september markerer starten på bålsesongen, har vi hatt bålfest på bålplassen vår i skogen! Det var stor stas for både store og små, og en hyggelig dag med mye moro! De aller minste fikk sove i hengekøyer mens de litt eldre lekte rundt, og vi fikk en kjempefin dag i skogen.

Hvis du skal tenne bål denne vinteren så følg gjerne Fortets Bålvettregler, og husk å alltid slukke bålet helt og rydde opp etter deg før du går 🙂