Alternativ Sommeravslutning i Fortet!

Siden det har vært og er strenge regler for gjennomføring av både private og offentlige arrangementer i forbindelse med korona og smittevern, hadde Fortet i år en litt alternativ sommeravslutning – nemlig vårt helt eget vandreteater! Selvfølgelig var tema troll, og i mindre grupper hadde vi både sang og dans langs stien opp i Trollskogen, hvor vi hadde god plass til å ha noen felles sanger på slutten i den nye gapahuken vår!

Vi delte de fremmøtte familiene opp i mindre puljer, og etter en liten “trollvask” (håndsprit) ble de sendt avgårde med egen trollguide mot første post! De ble først møtt av noen av kanuttene våre som danset, før de lenger opp i skogen fikk høre eventyrsang fra noen av de litt eldre. Neste stopp var pulverheksas suppesang, før de så kjempefin trolldans, og helt til slutt trollmors vuggesang med småtrollene. Derfra møttes vi ved gapahuken der det var god plass til alle og sang noen felles sanger før vi delte oss igjen. Vi sang selvfølgelig “Vask De Henda!”, og etter et supert ekstranummer med juni-sangen til Alf Prøysen gikk jegerne og kanuttene ned til barnehagen igjen før skolegruppa ble igjen med eget opplegg i Trollskogen.

I tråd med smittevernsreglene hadde alle familiene med sin egen mat og drikke, og siden vi benyttet skogen som base for en del av gruppa og deres familier fikk vi gjennomført både vandreteateret og resten av avslutningen i henhold til reglementet uten at det gikk på bekostning av en hyggelig ettermiddag i skogen! Tradisjonen tro overnattet skolegruppa (og foreldre) i Trollskogen, og de fikk en minneverdig og morsom avslutning på tiden i barnehagen før nye utfordringer venter på skolen etter sommerferien!

Tusen takk til alle fremmøtte for at dere hjalp oss å gjennomføre et hyggelig arrangement tross omstendighetene, og vi ønsker alle en super sommer!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s