Velkommen til åpen dag i Fortet torsdag 6. Februar!

Det nærmer seg tiden for å søke barnehageplass, og i den forbindelse ønsker Fortet Naturbarnehage velkommen til åpen dag torsdag 6. februar! Lurer du på hvordan hverdagen ser ut i Fortet, eller er du nysgjerrig på hvordan en naturbarnehage egentlig fungerer? Kom innom på torsdag å få et innblikk i vår fantastiske hverdag ute i naturen! Dersom du skulle ha spørsmål om vår hverdag, søknadsprosessen, eller om noe annet er dette en perfekt mulighet til å få svar! Åpen dag i Fortet er fra 09.00-16.30, velkommen til vinteridyll hos oss!

Hvor:   Fortet Naturbarnehage

Bjønndalsveien 17, 1481 Hagan (like før Bjønndalen Skianlegg)

Når:     Torsdag 6. Februar, 09.00-16.30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s