Lansering av “Barnehagens rammeplan i praksis”

Fortet deltok denne mandagen på lanseringsfest hos Cappelen Damm akademisk forlag i Oslo hvor boka “Barnehagens rammeplan i praksis” ble lansert!
Fortet er en av bidragsyterne og står for hele kapittel 9:

– Om å finne ut sammen- med skogen som leke- og læringsarena –

Fortet er stolte og ydmyke over å få lov til å bidra til denne boka og med dette fortelle hele barnehage-Norge om hvor viktig det er å ta vare på miljøet vårt, viktigheten av å tenke klima og bærekraft, samt hvor viktig det er å la barna undre seg sammen med voksne om alle de utrolige tingene som omgir oss i skog og mark!

fullsizeoutput_2932.jpeg

Fortet ønsker å gi store og små ro, tid nok til å undre seg, nok tid til å føle mestring og sterke opplevelser; vi ønsker å eksperimentere MER! Ikke være helt sikre, men prøve og feile uten å ta kontroll.

Fysisk helse og motorisk ferdighet er to nøkkelord i Fortet. Personalet erfarer at når barn og personalet er ute i naturen, finner de ro og harmoni og henter seg inn…..

En tur inn i Fortet er som å stanse tiden, senke skuldrene og føle harmoni. Her kan den urbane stressende hverdagen legges til side, lukt og lyd vil føre deg tilbake til ditt opprinnelige jeg…..

Rammeplanen i Praksis: Det er mye Fortet i den boka!

Velkommen til en «ny» rammeplan i praksis!

Fortet v/ ped. Ansv. Eier,

Dag Fredriksen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s