Hjelp rådyrene våre!

I disse dager er det noen små og søte krabater som trenger litt ekstra hjelp fra oss mennesker: RÅDYRA våre.
Det et kommet uvanlig mye snø denne vinteren og rådyr og elg sliter med å ta seg frem, sliter med å få tak i mat og forbrenner mer energi på bevegelse og å holde varmen enn de klarer å finne på egen hånd. Nittedal Kommune har tillatelse til å mate rådyr og vi i Fortet har egen foringsplass som vi betjener sammen med barna i barnehagen.
Vi henter brødrester fra brødskjærermaskinen i butikken hver dag, men vi trenger mer! En stamme på 5-6 dyr spiser ganske mye så vi ønsker hjelp fra alle der ute med å samle inn rester av brød, frukt og grønnsaker som vi kan fore rådyra med. Nede på veien ved Fortet Naturbarnehage i Bjønndalsveien står en mjølkerampe med en boks til Rådyrmat. Hvis noen vil hjelpe oss, legg igjen rådyrmat her så forer vi rådyra om morgenen når vi åpner barnehagen.
Vi takker for oppmerksomheten og håper du vil dele dette og hjelpe oss. Da kan vi redde mange dyr fra en sikker død. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s